Ha design akkor Hácccsili bálykz... Elképesztően durva gépek...
mostanában meg szerintem ez a high octane nevű szörnyeteg a szépségdíj nyertese...: 8) [img]http://www.scott-europe.com/images/products/su02-bike-enduro-highoctane.jpg
[/img]
Ruff:Ez a beszéd,de mán én is gondolkozom,egy tutti festésen,mert úgy igazán egyediCsak előtte,még lecserélem a vázat ???.Talán.Egy Merida Matts S.E.Pro-ra biztosan szépet lehetne festeni.
Üdv:Thommey
Festéksprayyel ne fes bicót ,nem lenne az jó ...
legalábbis szerintem .
Kex : lapozz egyet vissza !!!
Vagy ha a z nem illeszkedik a te bringád formáihoz csak nézd nmeg a www.scottusa.com -ot , ha nem működik akkor biggyessz be egy kötőjelet is
ruff: az airbrush t3echnológia eljárás nem azonosítandó a festéksprayos festéssel!
az airbrush technológiával olyanok (is) szoktak dolgozni, akik pölö művészi festéseket visznek fel a felületekre...
magyarországon ha jól tudom Répa fedőnevű ügynökünk dolgozik így...de javítson ki aki tudja, hogy igen? 8)
Ha előre lapoztok még a telcsi számát is megtaláljátok...
régi eksönökben sűrűn találkozhattatok a nevével, vagy akár a kezemunkályáról készített fotóval...
Na csőváz és hátszél...
Joghurttal is lehetne festeni, de ki az a hülye? 8) Paraferee voltam...
Répanagyon nagyon nagyon álatul fest!!!! De alami olyan szépen hogy az ember szeme kiakad a helyéről!!!!Ráadásul bármit bármire!!!!
Csak két sztori:
1: Amikor valaha az első olyan bringát láttam amit ő festett nem értettem hogy hogy lehet atumínium csövekből csavarral összerakni egy ázat!!! Csak nézet hogymilyen hülyeség!!!! Amikor viszont meg akartam fogni a csavar fejét kiderült hogy nincs is csavar! (Tiszta MátriX: "A kanál igazából nem is létezik!!!" Szóval nem hitem a szememnek!
2 Amikor a Prniga magazinos srácak megláttam a Magellan Crux várát elállt a lééegzetem!!!! Rögtön kezdtem átértékelni magamban hogy nem is olyan bizos hogy PolariXot kéne vennem!!! Tudni kell hogy erre a vára csak a tavaji kiállításon több ajánlat érkezet mint amenyit eladtak az eredeti festésűből összesen!!!!! DURVA!!!
Viszont a tarifák kissé borsosak!!! Ha 25e HUF alatt megúszod a komplett bázfestést még örülhetsz!!!
Mondjátok meg neki , hogy ha bemutatózni akar , bringát adok neki alanynak ;D ;
Pf : Ja ,oké , aszittem festééksprayre gondol, me azzal ténleg nem lehetne, én pl vasárnap fújtam le olyannal a klipszem , de az úgy működik, hogy pakol egy réteeg festéget az alanyra , vagy különben nem fedi le . De azért a klipszhez bejött
de télleg, csak hogy én is beszóljak:
már hetek óta hiába keresek olyan Major-beírást, aminek a végén nincs legalább 3 felkiáltójel
DE MI ÍGY IMÁDUNK MAJOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;DX42