Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek egy gepida 600mm es kormány és egy gepida stucni mennyit érthet?
Ja és nem volt túl sokat használva.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek egy gepida 600mm es kormány és egy gepida stucni mennyit érthet?
Ja és nem volt túl sokat használva.
kb nagyon keveset a 150000ft ig árazott új bringákon noname gyártmányú cuccok vannak amikre rátesznek egy adott márka matricáját +általában nagyon nehezek, hasra ütve 1000-1000 ft, de kb lehetetlen lesz eladnod.
Saját példa.
Amikor az első montimon (új ára 99.999ft volt) cseréltem a kormánystucnit és a kormányt ~ fél kilót spóroltam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Viszonylag sokat futott (11e km) 9-sebességes Shimano XT hajtómű XT középcsapággyal, párszáz km-t futott és alig pár hónapja vásárolt (kb. vadiújnak kinéző) Deore LX kis- és Deore XT karbon-acél középtányérral, 25e Ft-ért jó ár lehet? Hajtókarokat cipő nem dörzsölte ki, csak pár kőfelverődés a sérülése, a jobb oldali részen 1-2 láncledobás nyoma látszik, egyébként szép állapotban van. Esésmentes: a fully-mon volt, amivel soha nem estem, pedig 11e km van benne ;-)
Nagytányér még az eredeti, de egészen jó állapotban van még.
szerintem sok, de prbáld meg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Köszi! Lehet, hogy futok vele egy kört elsőre. Gondoltam a 25 jó lehet, mert 27-ért hirdetik, de tányérok nélkül a párezer km-t futottakat. De lehet, hogy nem, gyanús, hogy régóta hirdetik ezeket.
Ha nem viszik el, maximum lesz egy indokom arra, hogy lecseréljem a 2. bicajom M442-es hajtóművét erre, úgyis filózom az XT Rapidfire karok ráapplikálásán a mostani régi Deore-k helyett.
Rárohad.
Logikusnak tűnik, április-május körül várhatóan egész jó áron lehet majd eladni ilyesmi cuccokat. A 160e-es linkelt hajtáslánc meg, egyetértek Zeezoltanoval, ennyiért kb. rárohad a hirdetőre.
Közben megtisztogattam az alkatrészeket; gyönyörű állapotban van minden. Inkább építek az XT hajtásláncommal egy "új" V-fékes hardtailt a mostani helyett. Túlságosan tip-top állapotban van az egész, kár lenne elkótyavetyélni párezer Ft-ért, úgy látom.
Már "csak" egy könnyű és jóféle V-fékes váz kellene a 20"-os régi Merida Sub helyett. ;-)
Ultegra 10-es fékváltókar
---ll--- rövid kanalas hágcsóváltó
---ll--- első váltó
---ll--- fékek
Ismét kérdeznék.
http://www.kepmegoszto.com/201202092...rnv-670-75.jpg
http://www.kepmegoszto.com/201202092...wz5-670-75.jpg
2009-es 56" megkímélt állapotban fékek nélkül mennyit ér?
A vázat külön mennyiért lehetne eladni?
2007-es fox terralogic 100mm 80 ezerért reális? Jó állapot, 19,5 centis nyak. Hamar szeretnék túladni rajta.
köszi
fanatiX mtbc
szvsz sok, a terrásak használtan olcsóbban mennek el mint a simák mert jóval kevesebben szeretik, egy tip-top szürke 100x van már jó ideje a maxibájknál 70e-ért
@ Zeezoltano, Arpi07: köszi a válaszokat! Ebben az estben eszembe sem fog jutni cserélni.
fanatiX mtbc
FÉLÁRON VIHETŐ!! Merida Full Carbon fitness bringa « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Nem tudok kommentet írni.Bár ez is egy komment![]()
Az ilyen (és ehhez hasonló) hirdetések nagyon idegesítőek:
- "Féláron vihető", "ÁR: 1 Ft"
- a listaár nem igazán korrekt kiindulási alap
- egy nyomorult méretet odaírhatna (ha már annyira fontos neki, hogy gyorsan és sikeres üzletet kössön)
- az ilyen hülyeségek, hogy nyeregtáska, kulacs, csengő ugyan ne képezze már az ár részét...nem tétel, de gyerekes dolog ezt is feltüntetni (főleg ha alkalmasint ott is hagynám az eladónál)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."