Oldal 133 / 142 elsőelső ... 3383123131132133134135 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2.641-2.660 / 2839

Téma: Bringás ruházat

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

Alapbeállítás

Hát, hordás közben derül ki minden ruháról, mennyit is érnek. Logikusan gondolkozva, ha a gyártó hidegebb időre ajánl valamit, akkor talán az lehet a melegebb. Talán benéz ide valaki, aki ilyen cuccal jár.
    Marci

törzsvendég czanga avatarja
    Regisztrált
    2003-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    557

Alapbeállítás

Nem feltétlen ide illő kérdés (nem találtam jobb helyet neki), de az apróban találhatóak eladó Fox pólók. Eredetinek tűnnek (létező modellek voltak), de azért megkérdezném, hogy vett e innen valaki, illetve 1 póló esetén csak, de merjek e előre utalni? Persze amennyiben vett valaki az anyagminőség is érdekelne.

törzsvendég juby avatarja
    Regisztrált
    2007-01-11
    Lakhely
    esztergom
    Üzenet
    479

Alapbeállítás

Én már rég csak így vásárlok régen Én is tartottam az előreutalástól de az élet rákényszerített Sokan nem hajlandók utánvéttel postázni meg túl drága is. Szerintem abbol az egy-két emailból,telefonból ami a tényleges üzletet megelözi le lehet naggyából szürni milyen ember az üzlettárs.Eddig mindig megjött amit rendeltem igaz egy esetben nem pont az amiröl szó volt de nem volt semmi gond.Ezt gyorsan le is kopogom kop kop kop
    ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.497

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: czanga Üzenet megjelenítése
    Nem feltétlen ide illő kérdés (nem találtam jobb helyet neki), de az apróban találhatóak eladó Fox pólók. Eredetinek tűnnek (létező modellek voltak), de azért megkérdezném, hogy vett e innen valaki, illetve 1 póló esetén csak, de merjek e előre utalni? Persze amennyiben vett valaki az anyagminőség is érdekelne.
    szerintem egy póló az semmi!
    ebay-es vásárlásnál postán, borítékban küldtünk már ki 50-100 eurókat is
    szerintem országon belül, ha valaki egy póló árával lehúz, akkor reméljük, hogy gyógyszerre költi!

Regisztrált
    2003-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    557

Alapbeállítás

Most jó hülyének látszom, nem így kellett volna megfogalmazni. Főként, hogy második otthonom a hardverapró (prohardver), így nem épp ismeretlen fogalom számomra az előre utalás, csak itt azért óvatos vagyok.
    Ami jobban érdekelt volna, hogy ha rendelt valaki tőle, akkor milyen a minősége, mert sajna a fox-ról tudjuk milyen lett ruha téren.

Mind1, miután megírtam a hozzászólást, már lerendeltem nála két pólót, és ma utaltam is. Meglátjuk milyen lesz, ha megjön.

fórumfüggő blueshark avatarja
    Regisztrált
    2008-09-07
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    3.106

Alapbeállítás

majd írd is le
    A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Regisztrált
    2003-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    557

Alapbeállítás

Feltétlenül, bár mióta hétfőn utaltam, azóta semmilyen reakciót nem kaptam de meglátjuk.

vendég
    Regisztrált
    2012-01-18
    Üzenet
    12

Alapbeállítás

helo
    tud valaki kerékpáros térdrögzítőről? Egyáltalán szoktak ilyet használni kerékpárosok?
    Felpróbáltam két fajtát az egyik elől a porcnál körben ki volt vágva az maximum sétálásra jó annyira fogta a lábam a másik meg nem volt olyan erős az még jó is lehetett volna de a hajlatban tekerés közben összegyűrődött és kényelmetlen volt. Ezek ilyen orvosi cuccok voltak de a neten is csak ezt a kettő típust találtam. esetleg valakinek tapasztalat?

törzsvendég Szabii avatarja
    Regisztrált
    2011-01-08
    Lakhely
    Pilisszentiván
    Üzenet
    316

Alapbeállítás

Na megjött a pipellőm Shimanoéktól..
    https://picasaweb.google.com/1089577...eat=directlink

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy bringás lábmelegítőt, vagy térdmelegítőt, használtatok-e futáshoz? Nagyon vékony a futógatyám és egy plusz réteget szeretnék...
    Viszont attól tartok, hogy futás közben lecsúszik.... Valakinek tapasztalat?
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

fórumfüggő Andris_savaria avatarja
    Regisztrált
    2006-10-11
    Lakhely
    mindig rohanok..:/ Szombathely, Vép, Sógórék :D.Vagy a kereső mögött
    Üzenet
    1.905

Alapbeállítás

plusz egy gatya?
    SOHA TÖBBET magyar országon!
    Flickr

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    810

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: laciklon Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy bringás lábmelegítőt, vagy térdmelegítőt, használtatok-e futáshoz? Nagyon vékony a futógatyám és egy plusz réteget szeretnék...
    minél több cuccot aggatsz magadra futás közben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy elmozdul/lecsúszik/kidörzsöl. ez leginkább hosszabb távokra igaz. de rövid távon is előjöhet. én egy jó minőségű bélelt futógatya beszerzését javaslom, tetejére esetleg egy melegítő (nem pamut!). nekem ez jön be -15ig, bár én nem vagyok fázós

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    810

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Szabii Üzenet megjelenítése
    Na megjött a pipellőm Shimanoéktól..
    https://picasaweb.google.com/1089577...eat=directlink
    ez nem cipő, az a partiőrség egyik naszádja

Regisztrált
    2003-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    557

Alapbeállítás

Egyik fox póló sem volt eredeti. Gagyi anyagú, de jó utánzat, mivel létező modellekről van szó. Az is meglehet, hogy tévedek, de akkor nagyon gáz, hogy a Fox ilyet ad ki a kezéből.

fórumfüggő kipage avatarja
    Regisztrált
    2006-04-02
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.660

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: laciklon Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Aláöltözőt kell venni. De nem Aldisat, hanem rászánni a pénzt egy komolyabbra, pl Craft, vagy North Face. Utóbbit nagyon ajánlom nekem az van. Vagy rászánni a pénzt egy melegebb téli futógatyára, ami esetleg a térdeinél még szélálló is. Izületekből nincs sok, ha tönkre megy a hidegtől nagyon nehéz lesz megújítani őket. A térdmelegítő nekem nem vált be, el is adtam, nekem mindíg lecsúszott, felgyűrődött, csak a nyűg volt vele. Az csak úgy használható, hogy a nyári bringás gatya alá ha felhúzod, együtt a kettő átalakul egy 3/4edes térdnadrággá. De ha már valami réteg még van rajta vagy alatta, rögtön elmászik.

Konkrétan ez van nekem:

http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en...eck-shirt.html

meg ez

http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en...-tights_3.html

leárazva vettem mindkettőt a miskolci Overland Outletben. Ott ki lehet fogni jó cuccokat jó áron.

törzsvendég simon23 avatarja
    Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Használ valaki Mavic vagy Bicycle Line téli hosszú gatyát? Mi véleményetek melyiket érdemes megvenni???

Thx.
    MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905

törzsvendég Grande avatarja
    Regisztrált
    2007-01-22
    Lakhely
    Budapest, Tata
    Üzenet
    1.202

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: simon23 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Használ valaki Mavic vagy Bicycle Line téli hosszú gatyát? Mi véleményetek melyiket érdemes megvenni???
    Thx.
    Bicycle Lineról, Mavicról itt

A Mavic nagyon jó, csak irreálisan drága. Majdnem ugyanazt a tudást megkapod jóval olcsóbban (Decathlon, Aldi )

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kipage Üzenet megjelenítése
    Aláöltözőt kell venni. De nem Aldisat, hanem rászánni a pénzt egy komolyabbra, pl Craft, vagy North Face. Utóbbit nagyon ajánlom nekem az van. Vagy rászánni a pénzt egy melegebb téli futógatyára, ami esetleg a térdeinél még szélálló is. Izületekből nincs sok, ha tönkre megy a hidegtől nagyon nehéz lesz megújítani őket. A térdmelegítő nekem nem vált be, el is adtam, nekem mindíg lecsúszott, felgyűrődött, csak a nyűg volt vele. Az csak úgy használható, hogy a nyári bringás gatya alá ha felhúzod, együtt a kettő átalakul egy 3/4edes térdnadrággá. De ha már valami réteg még van rajta vagy alatta, rögtön elmászik.

Konkrétan ez van nekem:

Men?s Hybrid L/S Crew | Baselayer | The North Face

meg ez

Men

leárazva vettem mindkettőt a miskolci Overland Outletben. Ott ki lehet fogni jó cuccokat jó áron.
    Köszi a válaszokat! Végül is lenyúltam a párom térdszorítóját, és arra húztam a nadrágot. +3 fok alatt ritkán futok és csak azokra az alkalmakra kell. Egyébként ebben kocogok..
    Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák KALENJI - Deefuz Essential futónadrág KALENJI - férfi futóknak edzésre, versenyre,*hűvös időben.
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: simon23 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Thx.
    Hát, haverom vett egy Bicycle Line gatyát 25rugó körül. Bement vele melózni, hazament, a gatya már ki volt bolyhosodva.
    Nézd meg az Elastic gatyáit is, azok jól bírják. Vagy ősszel figyeld az Aldi kínálatát. Én évek óta Aldis szélállókban és Elastic-ban nyomom, tökéletesek.
    Marci

fórumfüggő Andris_savaria avatarja
    Regisztrált
    2006-10-11
    Lakhely
    mindig rohanok..:/ Szombathely, Vép, Sógórék :D.Vagy a kereső mögött
    Üzenet
    1.905

Alapbeállítás

+1 az Aldisnak, csak vétel előtt nézd meg, hogy ne ferdén legyen belevarrva a betét...
    SOHA TÖBBET magyar országon!
    Flickr

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •