és hivatalosan is a gt-nél athertonék:
Confirmed: Atherton Racing on GT Bicycles, MS Evil Becomes MS Mondraker - News Blogs - Vital MTB
és hivatalosan is a gt-nél athertonék:
Confirmed: Atherton Racing on GT Bicycles, MS Evil Becomes MS Mondraker - News Blogs - Vital MTB
Annak, aki otthon van az angol nyelvben, ajánlom a következő cikket, melynek egyik főszereplője az Amazon:
Bicycle Retailer and Industry News
értem én az aggodalmat...de az amazonnak ki adja el a cuccokat? ugyanúgy a specitől vásárolnak. sinyard adja nekik olyan áron, hogy ezt ne tudják megtenni, és akkor megoldotta a problémát.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
hanem?
a specit behelyettesítheted a bell-el, ha tetszik. a vásárlónak meg az a jó, ha olcsóbban kapja a cuccot. ennyi erővel az ebayt is lehetne basztatni.
Legutóbb rocsipeti módosította; 2011-12-29 - 21:16.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
ja, közben módosítottam. sinyardtól nem szép dolog (szerintem), hogy ezt használja fel más márkák támadására. persze, tudom, így a boltok csődbemennek, meg satöbbi. kapitalizmus.
a scott megvette a syncrost:
Scott Sports Buys Syncros - Pinkbike.com
na csak lett magura országúti fék:
MAGURA RT8 TT - The lightest and fastest brake ever! - YouTube
További képek, infók: Magura RT8 TT - neue Bremse für Triathlon und Zeitfahren - Seite 2 - Light-Bikes Forum
..éééés íme a SRAM-ék, hidraulikus fékkel országútra: Spy Shots! SRAM Hydraulic Brakes Images Slip Out - Bike Rumor
még egy full értelmetlen és felesleges fejlesztés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Nem túl sok PM-es cyclocross villát láttam eddig...
Akkor már inkább egy miniV-fék egyszerűbb, olcsóbb, megbízhatóbb és még lehet könnyebb is![]()
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
van fox ud villa, de mégsem lesz
Fox's Prototype Inverted DH Fork - Pinkbike.com
shiver viszont lesz:
Marzocchi Prototype Suspension First Look - Pinkbike.com
Merida Big Ninety Nine fully: Merida Big Ninety Nine 29er prototipo, la nueva doble 29er de la firma | ESMTB.com - Tu web biker
![]()
Salgótarjáni HKE / alapítva: 1991
S p e c i a l i z e d
Erre nem is nagyon találok szavakat...